A hazátlan ember – Hangoskönyv

Kurt Vonnegut - A hazátlan ember - Hangoskönyv

Letöltés/olvass online A hazátlan ember – Hangoskönyv könyvet pdf, epub és mobi

A hazátlan ember – Hangoskönyv letöltés

A hazátlan ember – Hangoskönyv olvass online

 • Hangoskönyv
 • Kötés: tok
 • ISBN: 9789630955379
 • Cikkszám: 1050924
 • Nyelv: magyar hu-HU
 • Kiadás éve:
 • A könyv részletei A hazátlan ember – Hangoskönyv

  Töltse le az ingyenes PDF A hazátlan ember – Hangoskönyv fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A hazátlan ember – Hangoskönyv PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

  Könyv Összegzés A hazátlan ember – Hangoskönyv (pdf, epub és mobi)

  A hazátlan ember – Hangoskönyv leírása

  Kurt Vonnegut a második világháború utáni időszak egyik legnagyobb hatású amerikai írója. Dédszülei Németországból vándoroltak ki 1848-ban. Mint az amerikai hadsereg katonája 1944-ben fogságba esett és hadifogolyként Drezdába került, itt egy hústároló pincéjében vészelte át a város semmivé bombázását 1945 februárjában. A szörnyű élményt mintegy 25 évvel később Az ötös számú vágóhíd és a Bajnokok reggelije című ikerregényekben sikerült kiírnia magából.
  A hazátlan ember egybefüggő önéletrajzi esszéregény, amely felöleli Vonnegut egész írói pályáját. A rá oly jellemző fanyar humorral mondja el véleményét az Egyesült Államokról, és egyben az egész nyugati világ álnokságáról, önmegtévesztéséről is.

  „Nem igaz, hogy a jó nem győzedelmeskedhet a gonosz felett. Csak az angyaloknak is úgy kellene szerveződniük, mint a maffiának.”

   

  Geszti Péter előadásában

  Leave a Reply