Egységben önmagammal

Soma Mamagésa - Egységben önmagammal

Letöltés/olvass online Egységben önmagammal könyvet pdf, epub és mobi

Egységben önmagammal letöltés

Egységben önmagammal olvass online

 • Tudományos könyvek
 • 254 oldal
 • Kötés: keménytáblás
 • ISBN: 9786155492501
 • Cikkszám: 1031406
 • Nyelv: magyar hu-HU
 • Kiadás éve:
 • A könyv részletei Egységben önmagammal

  Töltse le az ingyenes PDF Egységben önmagammal fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Egységben önmagammal PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

  Könyv Összegzés Egységben önmagammal (pdf, epub és mobi)

  Egységben önmagammal leírása

  Kilenc éve jelent meg az első könyvem, és a sorban ez a kilencedik. A 9-es a számsor vége, amely a számmisztikusok szerint egyben egy korszak lezárultát is jelképezi. Ez valóban így van. Úgy érzem, ebben a kötetben adom át a legesszenciálisabban azt az életszemléletet, világlátást, ahogyan most, negyvenkilenc évesen gondolkodom – és amelyet folyamatos tanulással fejlesztek. A könyvben szereplő három előadás tudatos koncepció alapján követi egymást. Az öntudatra ébredés magával hozza azokat a kérdéseket, hogy kik is vagyunk valójában, mi végre jöttünk erre a világra, merre van az utunk. Ha ezekre választ kapunk, jöhet a terveink, vágyaink megvalósításához szükséges erőgyűjtés,  hiszen csak a megvalósulások útján kerülhetünk egységbe önmagunkkal, és ezáltal a másik nemmel, a világgal. Hiszem, hogy kizárólag rajtunk, a saját tudatosságunkon múlik, hogy mennyire vagyunk képesek élvezni az életet.
  Ehhez kínál alapvető gondolatokat, hasznos szellemi útmutatást ez a kötet, melyben az Öngyógyító könyvemben ismertetett technikákat is jó néhány új módszerrel kiegészítettem. Mindezt – szokásomhoz híven – személyes történetekkel varázsoltam élőbbé, hogy még közelebb vihessem az olvasókhoz mindazt, ami nekem is segített.
  SOMA MAMAGÉSA

  Leave a Reply