Konyhakert a lakásban

Zia Allaway - Konyhakert a lakásban

Letöltés/olvass online Konyhakert a lakásban könyvet pdf, epub és mobi

Konyhakert a lakásban letöltés

Konyhakert a lakásban olvass online

 • Kert, ház otthon
 • Kötés: keménytáblás, cérnafűzött
 • ISBN: 9789634335900
 • Cikkszám: 1071694
 • Nyelv: magyar hu-HU
 • Kiadás éve:
 • A könyv részletei Konyhakert a lakásban

  Töltse le az ingyenes PDF Konyhakert a lakásban fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Konyhakert a lakásban PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

  Könyv Összegzés Konyhakert a lakásban (pdf, epub és mobi)

  Konyhakert a lakásban leírása

  VÁRHATÓ MEGJELENÉS: 2019-09-18

  Szeretnél növényeket termeszteni, de nincs kerted? Semmi gond! A Konyhakert a lakásban bemutatja, hogyan termeszthetünk ízletes és csodaszép zöldségeket, gyümölcsöket és fűszernövényeket – a saját otthonunkban. 

  Hogyan használhatjuk ki legjobban a teret és a fényeket 
  Milyen növényt termesszünk, és hogyan gondozzuk őket 
  Beltéri növénydekorációs ötletek és kompozíciók 

  Az áttekinthető ábrák és a részletes útmutatók segítségével könnyedén nevelhetünk otthon epret, csilipaprikát vagy akár narancsfát is. A felfüggesztett befőttesüvegekben pompázó fűszerektől a muffintartóban zöldellő vízitormáig a könyvben bemutatott kompozíciók legalább annyira finomak, mint amennyire szépek. 

  A saját lakásunkban kialakított konyhakertnek köszönhetően egész évben friss és biztonságos forrásból származó zöldségeket, gyümölcsöket és fűszernövényeket ehetünk.

  Leave a Reply