The Mangalitsa Pig

Wilhelm W. Kohl - The Mangalitsa Pig

Letöltés/olvass online The Mangalitsa Pig könyvet pdf, epub és mobi

The Mangalitsa Pig letöltés

The Mangalitsa Pig olvass online

 • Gasztronómia
 • 248 oldal
 • Kötés: kemény
 • ISBN: 9786155417047
 • Cikkszám: 1020086
 • Nyelv: Angol
 • Kiadás éve:
 • A könyv részletei The Mangalitsa Pig

  Töltse le az ingyenes PDF The Mangalitsa Pig fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A The Mangalitsa Pig PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

  Könyv Összegzés The Mangalitsa Pig (pdf, epub és mobi)

  The Mangalitsa Pig leírása

  A Habsburg-ház királyi fajtája, a porhanyós és márványozott húsa miatt kedvelt mangalica népszerűsége az elmúlt években látványosan növekszik. Eddig azonban sem Magyarországon, sem a nemzetközi piacon nem jelent még meg olyan könyv, ami e kivételes fajta történetével, jellegzetességeivel és sokoldalú, izgalmas kulináris értékeivel foglalkozna.
  Ezért született meg a ,,The Mangalitsa Pig” angol nyelven – ez az információkban gazdag kötet, ami egyben könnyen használható szakácskönyv is. Az első fejezetben a fajta történetét, sajátosságait és újraélesztését mutatja be egy olvasmányos tanulmány, amit Tóth Péter, a Mangalicatenyésztők Országos Egyesületének elnöke és Wilhelm W. Kohl, a Pure Mangalitsa LLC alapítója írt.
  A könyv többi részében a mangalicával kapcsolatos legjobb magyar receptek kaptak helyet. Mindegyik fogás könnyen elkészíthető, és a séfek útmutatásait bármelyik hobbiszakács könnyedén követheti.
  A ,,The Mangalitsa Pig” értékes tartalommal szolgál mindazoknak, akiket érdekel a magyar konyha reneszánsza, legyenek akár tapasztalt szakácsok vagy gasztro-rajongók. Olyan kötetet kínálunk, ami mind a tartalom, mind pedig a kivitel tekintetében prémium minőséget képvisel – vagyis egy olyan könyvet, ami tökéletes ajándék a modern európai konyhaművészet iránt érdeklődők számára.

  Leave a Reply